Identification



Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

getting the total of amount in praposals
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 12
TOPIC: getting the total of amount in praposals
#22080
getting the total of amount in praposals 1 Year, 2 Months ago Karma: 1
Hi,

When i list the proposals through left menu in commercials, i just get the list but also i want to get the total amount of the listed proposals. It should give the total as the status selected like signed, unsigned, opened... .

I am not getting how to do it. Can somebody help me in this. Please
mythri
Senior Boarder
Posts: 56
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#22082
Re:getting the total of amount in praposals 1 Year, 2 Months ago Karma: 10
Hi,

I'm definitely not a software developer but I like to play with PHP... as I faced the same issue so I did some modifications to display:

. sub total: total of the current page
. grand total: total for all pages

so if you get only one page of result sub total = grand total

You need to replace the file .../comm/propal.php by the one from the zip file
File Attachment:
File Name: propal.zip
File Size: 15297


I did this on a 3.2.3 version (assuming ok for 3.2.0 to 3.2.4)

Rgds.
humphrey
Gold Boarder
Posts: 164
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#22083
Re:getting the total of amount in praposals 1 Year, 2 Months ago Karma: 10
Just thinking... SUB TOTAL and GRAND TOTAL words are hard coded as we only use English interface... but give it a try and if you like it so I think it should not be so difficult to add translations, let me know then I'll modify the file if necessary.

Enjoy your day
humphrey
Gold Boarder
Posts: 164
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#22084
Re:getting the total of amount in praposals 1 Year, 2 Months ago Karma: 1
Hi,

Thanks a lot for this.

But when i list the proposals, i mean in comm/propal/list.php (commercial proposals->list in left menu) i should get the total amount of proposals and It should give the total as the status selected like signed, unsigned, opened..., like in propal.php can we do it in comm/propal/list.php?

Thank you very much for the help
mythri
Senior Boarder
Posts: 56
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#22085
Re:getting the total of amount in praposals 1 Year, 2 Months ago Karma: 10
Which dolibarr version are you using ?

.../comm/propal/list.php just doesn't exist in 3.2

So perhaps you're using an old version and you should better upgrade to the 3.2.4 which anyway embed many bug fixes.

The file I posted above is what you ask for... but you need to get at least dolibarr 3.2

Rgds
humphrey
Gold Boarder
Posts: 164
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Last Edit: 2013/02/17 13:30 By humphrey.
The administrator has disabled public write access.
 
#22089
Re:getting the total of amount in praposals 1 Year, 2 Months ago Karma: 1
Sorry i didn't mention the version. I am using 3.3 beta version. is it not possible in this?
mythri
Senior Boarder
Posts: 56
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#22090
Re:getting the total of amount in praposals 1 Year, 1 Month ago Karma: 10
Oohh OK I see !

3.3 is still a little far from being stable, a RC will be released soon and will for sure get many fixes done before to go to a stable version... Frankly speaking it's a bad idea to use it in a production environment until it goes to 'stable' status.

Anyway I assume it is possible to make the modification for 3.3 and I'll see that once it will be stable 3.3.0 or even 3.3.1 (will have more certitude that the file you refer to will be debugged first).

Rgds.
humphrey
Gold Boarder
Posts: 164
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#22091
Re:getting the total of amount in praposals 1 Year, 1 Month ago Karma: 10
@Eldy if you read this post...

I remember previous topics about such a subject to display total amount at the bottom of the page list, getting a little in the code so I understood the problem due to the limitation of lines per pages...

Anyway if you check and compare my file posted above with the regular one from 3.2.3 so you'll quickly understand my idea to achieve this in a simple way,, maybe you could embed this solution in the 3.3 (and even make it better... please don't laugh at my code... ha ha)

Rgds.
humphrey
Gold Boarder
Posts: 164
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#22110
Re:getting the total of amount in praposals 1 Year, 1 Month ago Karma: 1
Thank you for the suggestion. Now i am installing 3.2.3. I will replace the propal.php with the one you have given.
mythri
Senior Boarder
Posts: 56
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Last Edit: 2013/02/19 06:10 By mythri.
The administrator has disabled public write access.
 
#22111
Re:getting the total of amount in praposals 1 Year, 1 Month ago Karma: 1
I have installed it and also replaced the propal.php too. Its working fine. But for both grand total and sub total same amount is getting displayed. what is the use of sub total..
mythri
Senior Boarder
Posts: 56
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 12