Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: V3.3.4 - Professional IDs not displayed.

V3.3.4 - Professional IDs not displayed. 11 months 1 week ago #23786

  • thepeleda
  • thepeleda's Avatar
  • OFFLINE
  • Expert Boarder
  • Posts: 81
  • Karma: 0
Not all the "Professional IDs" are not displayed on cards of Third Parties. Currently only the first one (siren) is displayed.

I updated the en_us/companies.lang changing IDs 1-4 for our usage.

Is there a setting somewhere to display all of them?

Rgds
Petras
The administrator has disabled public write access.

Re:V3.3.4 - Professional IDs not displayed. 10 months 2 weeks ago #23831

  • thepeleda
  • thepeleda's Avatar
  • OFFLINE
  • Expert Boarder
  • Posts: 81
  • Karma: 0
Three weeks! Still no idea? :S

Disappointed
Petras
The administrator has disabled public write access.

Re:V3.3.4 - Professional IDs not displayed. 8 months 3 weeks ago #23942

  • quid
  • quid's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 17
  • Karma: 1
I am still on version 3.3 but it should work :
go to setup -> other setup
add MAIN_PROFID1_IN_ADDRESS, MAIN_PROFID2_IN_ADDRESS
etc and put value as 1.
The administrator has disabled public write access.

Re:V3.3.4 - Professional IDs not displayed. 8 months 2 weeks ago #23948

  • thepeleda
  • thepeleda's Avatar
  • OFFLINE
  • Expert Boarder
  • Posts: 81
  • Karma: 0
SOLVED:
Updated to 3.5.1. The local "Langs" file (AU) needed to be updated as well as the main (US).

Thanks for the reply.
Petras
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.076 seconds