Identification



Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

After upgrade to 3.4 clone has stopped working.
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 12
TOPIC: After upgrade to 3.4 clone has stopped working.
#23291
After upgrade to 3.4 clone has stopped working. 7 Months ago Karma: 0
Well, as simple as that...

After I upgraded from a previous version, cloning does not work in any level (clone products, services, projects etc.).
Has any one else encountered the same issue, or is it just me?
Is there any new configuration that I have to do?

Thank you all for your help and support,
Regards,
DIO
VISIONWARE
Fresh Boarder
Posts: 9
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male dionysisg VISIONWARE Location: Athens, Greece Birthday: 06/02
All we can do, is our best...
The administrator has disabled public write access.
 
#23293
Re: After upgrade to 3.4 clone has stopped working. 7 Months ago Karma: 0
...after a long research, I just found out that cloning does not work in Greek!
If I turn into English, then I press YES and it works just fine.

Does that ring a bell to anyone?

Thanks,
Cheers,
DIO
VISIONWARE
Fresh Boarder
Posts: 9
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male dionysisg VISIONWARE Location: Athens, Greece Birthday: 06/02
All we can do, is our best...
The administrator has disabled public write access.
 
#23297
Re: After upgrade to 3.4 clone has stopped working. 7 Months ago Karma: 0
Anyone, anything?
Can anyone let me know where I can delete the translations for No and Yes words, so that it works both in Greek and English?

Thank you,
Cheers,
DIO
VISIONWARE
Fresh Boarder
Posts: 9
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male dionysisg VISIONWARE Location: Athens, Greece Birthday: 06/02
All we can do, is our best...
The administrator has disabled public write access.
 
#23298
Re: After upgrade to 3.4 clone has stopped working. 7 Months ago Karma: 7
Kalhspera DIO,

Open the file main.lang the Greek language and find the ConfirmClone =
The first letter "E" delete and write with Latin character and not Greek and try again.
ndrosis
Expert Boarder
Posts: 86
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male Technicks ICT Location: Athens Hellas Birthday: 03/25
Last Edit: 2013/09/16 17:05 By ndrosis.
Technicks ICT
www.technicks.eu
The administrator has disabled public write access.
 
#23299
Re: After upgrade to 3.4 clone has stopped working. 7 Months ago Karma: 7
From which version did you upgrade?
ndrosis
Expert Boarder
Posts: 86
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male Technicks ICT Location: Athens Hellas Birthday: 03/25
Last Edit: 2013/09/16 17:04 By ndrosis.
Technicks ICT
www.technicks.eu
The administrator has disabled public write access.
 
#23301
Re: After upgrade to 3.4 clone has stopped working. 7 Months ago Karma: 0
3.2.0

Thanks,
DIO
VISIONWARE
Fresh Boarder
Posts: 9
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male dionysisg VISIONWARE Location: Athens, Greece Birthday: 06/02
All we can do, is our best...
The administrator has disabled public write access.
 
#23302
Re: After upgrade to 3.4 clone has stopped working. 7 Months ago Karma: 0
ndrosis wrote:
Kalhspera DIO,

Open the file main.lang the Greek language and find the ConfirmClone =
The first letter "E" delete and write with Latin character and not Greek and try again.



EEEEEEEEEEEEE! You are the best!
This was impressive!

Now it works fine...

Thank you very much for your help and support!
VISIONWARE
Fresh Boarder
Posts: 9
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male dionysisg VISIONWARE Location: Athens, Greece Birthday: 06/02
All we can do, is our best...
The administrator has disabled public write access.
 
#23303
Re: After upgrade to 3.4 clone has stopped working. 7 Months ago Karma: 0
..and just after I got so happy, a new one!

I cloned a service, and I found out that I cannot delete the new (cloned) one!
Again, in English, it works fine.

DIO
VISIONWARE
Fresh Boarder
Posts: 9
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male dionysisg VISIONWARE Location: Athens, Greece Birthday: 06/02
All we can do, is our best...
The administrator has disabled public write access.
 
#23304
Re: After upgrade to 3.4 clone has stopped working. 7 Months ago Karma: 7
Can not delete the cloned service?
ndrosis
Expert Boarder
Posts: 86
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male Technicks ICT Location: Athens Hellas Birthday: 03/25
Technicks ICT
www.technicks.eu
The administrator has disabled public write access.
 
#23305
Re: After upgrade to 3.4 clone has stopped working. 7 Months ago Karma: 0
Nope
VISIONWARE
Fresh Boarder
Posts: 9
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male dionysisg VISIONWARE Location: Athens, Greece Birthday: 06/02
All we can do, is our best...
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 12